Medlemslogin
Tilmelding

Padel tennis til JIF?

I vores nyhedsbrev den 28. november 2019 orienterede vi om det igangværende arbejde med at etablere en padeltennisbane i Jystrup, og da vi desværre ikke har kunnet fortælle mere om dette på vores årsmøde den 17. marts 2020, pga. udskydelse, vil vi her gerne informere yderligere omkring projektet
Vi er lige nu i gang med at søge tilskud, og kan orientere om at vi allerede har været så heldige at indhente en byggetilladelese fra Ringsted Kommune til en padeltennisbane. En sådan bane vil blive anlagt på bane 3 – altså den bane som ligger tættest på børnehaven. I vores valg af placering, har vi været nødt til selvfølgelig at tage hensyn til økonomien i forhold til projektets gennemførelse.
Det er vores klare overbevisning at en padeltennisbane vil være med til at tiltrække flere medlemmer, skabe mere liv på og omkring tennisbanerne, samt at vores eksisterende medlemmer også kan have god gavn af en sådan.
Vi er i Jystrup IF rigtig heldige at have hele tre tennisbaner at råde over. Og med et kik på medlemstallet for tennis, er det nok også lidt af en luksus. Vi er naturligvis også nødt til at kikke på hvad vi kan gøre for at vi fremadrettet kan bevare en sund økonomi.
Padeltennis er en meget populær sport som er i rivende udvikling, og kan være med til at trække flere medlemmer til idrætsforeningen, hvilket vi alle selvfølgelig kun kan være interesseret i.
Hvis det lykkedes for os at indsamle midler til dette projekt, forventer vi tidligst at kunne tage banen i brug til sæsonen 2021.

 
Kontakt Tennis
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Jystrup Idrætsanlæg | Skjoldenæsvej 65 | 4174 Jystrup | CVR nr: 29701024 | E-mail: info@jystrupif.dk