Tilmelding
Følg Jystrup Tennis på Facebook

Jystrup IF Tennis & Padel 2024

 

Padel
Padel spilles hele året – og kontingentbetalende medlemmer kan booke padelbanen og spille hele året. Der er åbent for kontingentbetaling, så det er bare med at få det gjort så der kan spilles en masse padel. Jo før du betaler kontingentet jo mere kan du få ud af det (kontingentet gælder hele kalenderåret 2024). Vi forventer at etablere padelbane 2 i løbet så den står klar sommer 2024! Kontingentet inkluderer også muligheden for at spille tennis og muligvis også få introduktion til Pickleball.
 
Kontingentet betales her og gælder både for tennis og padel:
Tennis & Padel - Betal dit Kontingent - Jystrup IF
  
Medlemmer må gerne have gæster med til padel (og tennis). Det koster 50 kr. pr. gang pr. gæst – og betales på mobilepay 727 562 (”Jystrup IF”).

Rabat på indendørs padel i We Are Padel Ringsted (WAP)
Alle betalende medlemmer kan få 25% rabat på bookinger i WAP Ringsted i 2024. Rabatten er personlig og gælder KUN det enkelte kontingentbetalende medlem!

Padeltræning for unge hver onsdag kl. 16-18
Hver onsdag kl. 16-18 er der ungdomstræning (fra ca. 14 år og op) på banen i Jystrup med vores fantastiske coach Rune Nørgård. GRATIS for kontingentbetalende medlemmer – 50 kr. pr. gang for nye nysgerrige. Starter op igen udendørs 3. april 2024.

Padeltræning for børn hver søndag kl. 11-12
Hver søndag kl. 11-12 er der børnetræning i padel (fra ca. 8 år og op) på banen i Jystrup med vores fantastiske coach Henrik Strøh. GRATIS for kontingentbetalende medlemmer – 50 kr. pr. gang for nye nysgerrige. Starter op igen søndag 12. maj 2024.
Der kan lånes padelbat og der er bolde og andre rekvisitter.
 
NYHED! Tennistræning for børn og unge hver lørdag kl. 10-12
Jystrup IF er meget glade for igen at kunne tilbyde træning for børn og unge i tennis igen! Vores nye, unge træner Teodor er klar med nye, sjove øvelser til alle børn, der gerne vil prøve at spille tennis
Børn på ca. 5-9 år – Lørdag kl. 10-11 (OBS! Forældre skal være med og deltage)
Børn fra ca. 10 år og op - Lørdag kl. 11-12
Der kan lånes ketchere og der er bolde og andre rekvisitter. GRATIS for kontingentbetalende medlemmer – 50 kr. pr. gang for nye nysgerrige. Starter op igen udendørs lørdag 3. maj 2024

Klargøring af padelbane og tennisbaner lørdag d. 27. april kl. 10
Vi håber – og forventer – at se mange af klubbens medlemmer når vi igen og mødes og renoverer, renser og vinduespudser padelbanen – og forbereder tennis-sæsonen med den sidste klargøring af banerne. Klubben giver kaffe og kage – og det plejer kun at tage en time hvis mange dukker op.

Tennissæsonen åbner søndag d. 28. april 2024 kl. 10
Vi åbner sædvanen tro tennissæsonen med et hyggeligt arrangement med lidt kaffe og brød inden vi går ud på banerne og slår dem ind.

Motionist/Hyg-Ind hver søndag kl. 10-12 når tennissæsonen er i gang
Hver søndag kl. 10-12 spiller en stor gruppe erfarne tennisspillere. Her er man altid velkommen til at spille med, og det er et rigtigt godt sted at starte hvis man gerne vil lære nogle nye tennisspillere at spille med. Motionistgruppen er enormt venlige og gode til at tage imod nye spillere.

Pickleball i Jystrup IF
Vi håber at kunne tilbyde pickleball et par gange i løbet af 2024 i gymnastiksalen på Søholmskolen. Følg med i vores Facebook-gruppe for hvilke dage og tidspunkter det bliver en mulighed.

Jystrup IF Tennis og Padel på Facebook
Find meget gerne vores Facebook-side ”Jystrup IF Tennis og Padel”. Her flyder nyhederne noget hyppigere end her på hjemmesiden.

Kontakt Jystrup IF Tennis og Padel
Vil du vide mere om tennis og padel i Jystrup IF – så kontakt Mads på mail biggedibambam@hotmail.com – eller sms/tlf.: 51 41 61 50
 
Vi ses på banerne  ��

Klik for at gå til oversigten over hold og tilmelding.
 

 

Kontakt Tennis
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Jystrup Idrætsanlæg | Skjoldenæsvej 65 | 4174 Jystrup | CVR nr: 29701024 | E-mail: info@jystrupif.dk