Tilmelding
Følg Jystrup Tennis på Facebook

Jystrup IF Tennis & Padel

 

Padel

Padel spilles hele året – og kontingentbetalende medlemmer kan booke padelbanen og spille hele året. Der er åbent for kontingentbetaling, så det er bare med at få det gjort så der kan spilles en masse padel. Kontingentet inkluderer også muligheden for at spille tennis.
 
Kontingentet betales her og gælder både for tennis og padel:
Tennis & Padel - Betal dit Kontingent - Jystrup IF
  
Medlemmer må gerne have gæster med til padel (og tennis). Det koster 50 kr. pr. gang pr. gæst – og betales på mobile pay 727 562 (”Jystrup IF”)

Padeltræning for børn og unge
Hver tirsdag kl. 16-17 er der træning for unge (ca. 13-18 år) med Rune Nørgård
Hver søndag kl. 12:00-13:30 er der træning for børn (op til ca. 14 år) med Henrik og Michael. Bemærk at træningen for børn er både i tennis og padel. 

Tennis

Tennistræning for børn
Hver søndag kl. 12:00-13:30 er der træning for børn (op til ca. 14 år) med Henrik og Michael. Bemærk at træningen for børn er både i tennis og padel. 
Børn under 8 år kan kun deltage hvis de har en voksen med  

Motionist/Hyg-Ind hver søndag kl. 10-12
Hver søndag kl. 10-12 spiller en stor gruppe erfarne tennisspillere. Her er man altid velkommen til at spille med, og det er et rigtigt godt sted at starte hvis man gerne vil lære nogle nye tennisspillere at spille med. Motionistgruppen er enormt venlige og gode til at tage imod nye spillere 

Vil du vide mere om tennis og padel i Jystrup IF – så kontakt Mads på mail biggedibambam@hotmail.com – eller sms/tlf.: 51 41 61 50
 
Vi ses på banerne  😊

Klik for at gå til oversigten over hold og tilmelding.
Kontakt Tennis
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Jystrup Idrætsanlæg | Skjoldenæsvej 65 | 4174 Jystrup | CVR nr: 29701024 | E-mail: info@jystrupif.dk