Medlemslogin
Tilmelding
Log ind til Conventus herunder

Conventus

Har du brug for at vedligeholde familiens stamdata skal du logge dig ind i vores medlemssystem Conventus. 

Dette kan du gøre enten via boksen "Conventus" i nederste venstre hjørne. Her kan du logge ind i systemet og vedligeholde stamdata, for alle de profiler der er tilknyttet dit login.
Hvis du eksempelvis benytter de samme loginoplysninger til dig og et eller flere børn,kan du rette stamdata for alle personer, via samme login.

Når du er logget ind kan du se og rette medlemmets stamdata, se hvilke hold medlemmet er tilmeldt, samt billetter til afholdte og kommende arrangementer. Du kan ligeledes ændre din adgangkode.

Sådan logger du ind
For at logge ind i systemet skal du anvende de login oplysninger du modtog på e-mail, da du tilmeldte dig, eller dit barn, til én af vores aktiviteter indenfor henholdvis fodbold, gymnastik eller tennis.

Glemt adgangskode
Hvis du har glemt din adgangskode kan du få den tilsendt, ved at klikke på "Glemt adgangskode" og derefter indtaste det mobilnr. eller den e-mail du anvendte ved tilmeldingen.

Kontingent Betaling

Det er IKKE muligt at betale kontingent via Conventus. I stedet skal du vælge linket til den sportsgren, som du ønsker at tilmelde dig på venstre side og finde det hold, som du gerne vil tilmeldes og klikke på det. Herefter åbnes en ny pop-up, der vil bede dig om at logge dig på, hvis du har haft oprettet dig tidligere. Hvis du er ny bruger skal du vælge at oprette dig (højre side). 

Har du problemer med at logge på eller med at betale???

Så udfyld kontaktformularen til højre med dit telefonnr. eller mail, så skal vi nok kontakte dig så hurtigt vi kan og hjælpe dig videre :-)
Kontakt os
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Jystrup Idrætsanlæg | Skjoldenæsvej 65 | 4174 Jystrup | CVR nr: 29701024 | E-mail: info@jystrupif.dk