Tilmelding

Tilmeld dig til Tennis & Padel

Kontingent
Betales inden sæsonstart. Klik på det hold der passer til din alder for at starte tilmeldingen. Find vejledning under menuen Kontingent. Der betales ved tilmelding som sker via en sikret, krypteret forbindelse.

Familiemedlemskab
Et familiemedlemskab koster kun kr. 1.300,- pr. år. Det kræver at alle familiemedlemmer melder sig ind på de respektive hold, og betaler fuldt kontingent svarende til medlemmets alder. Efterfølgende sender du en mail til Bogholderen med dine bankkontooplysninger samt navne og hold, hvorefter det overskydende beløb vil blive tilbageført.

Det får du som medlem i Jystrup IF Tennis & Padel
Som medlem i Jystrup IF Tennis og Padel får du adgang til at benytte banerne, og med et betalt kontingent kan du få udleveret en nøgle til tennisbanerne.
Du kan spille ligesåmeget du vil! Sæsonen løber typisk frem til midt oktober, afhængigt af vejret.
“Som kontingentbetalende medlem får man adgang til et bookingsystem hvor man kan booke padelbanen” 


 
Kontakt os
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 

Problemer med at betale kontingentet?

Har du tekniske problemer med at betale dit kontingent via disse links, så kontakt os via kontaktformularen til højre. Så hjælper vi dig fluks videre :-)

Hvis du allerede er medlem men ikke kan huske din adgangskode fra sidst, så benyt funktionen 'Glemt adgangskode'. Her kan du skrive din e-mailadresse eller dit mobilnr. og klikke på send. Så får du tilsendt en ny kode, som du kan bruge.
Jystrup Idrætsanlæg | Skjoldenæsvej 65 | 4174 Jystrup | CVR nr: 29701024 | E-mail: info@jystrupif.dk