Tilmelding
Følg Jystrup IF Løbe- og gåklub 
Følg Jystrup IF Cykelklub 

Kom med ud og nyd Jystrups skønne natur

Der findes ikke noget bedre end at hygge, svede og grine sammen med andre, mens konditionen og formen langsomt bliver bedre og bedre og humøret helt i top.

Så skynd dig at komme med i Jystrup's gå- og løbeklub - vær med i fællesskabet og nyd den skønne og grønne natur i og omkring Jystrup. Der er mulighed for at gå eller løbe friske ture i hyggeligt selskab.Det overordnede mål for træninen er, at det skal være socialt, sjovt og seriøst. Vi lægger stor vægt på, at alle kommer skadefrit gennem træningen ved at udvise tålmodighed og respekt for træningen og for hinanden.

Vi mødes hver tirsdag  - hele året - kl. 18.00 i skolegården på Søholmsskolen til fælles opvarmning. Herefter deler vi os i de forskellige hold. Vi er hjemme i skolegården senest kl. 19.00.

Nogle gange flytter vi træningen til fx. oplevelsesstien ved Haraldssted Sø eller Avnssø, hvor vi efter træningen hygger med
vin/vand/boller/kage/frugt mm og evt. en frisk badetur. Det er super hyggeligt.

Lige nu mangler vi friske folk, som har lyst til at starte begynderhold op. Det er en fordel, hvis I er flere, som  kan dele opgaven. Vi har træningsplaner, som er lette at følge.

Pris for det hele: 50 kr. om året. Der betales fra 1. maj til 1.maj.
 

Klik for at gå tilmelding.

Kontakt Løb
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Klik på billedet og bliv inspireret af Start To Run's løbeberegnere og løbeprogrammer
Jystrup Idrætsanlæg | Skjoldenæsvej 65 | 4174 Jystrup | CVR nr: 29701024 | E-mail: info@jystrupif.dk