Tilmelding

Løb information

Vi tilbyder ugentlig holdtræning hver tirsdag kl. 18.00
Vi lægger stor vægt på at alle kommer skadefrit gemmen træningen, ved at udvise tålmodighe og respekt for træningen og hinanden. Hver træning starter derfor altid med fælles opvamning for alle hold. 

Klik for at gå til tilmelding. 
Oversigt over løbehold:
Hold  Beskrivelse
Gå-holdet

Løbeklubbens gå-Hold henvender sig til dig, som gerne vil ud og have noget motion sammen med andre, men som ikke har lyst til eller mulighed for at løbe. Gå-Holdet deltager i opvarmningen sammen med løbeholdene og går herefter en tur på 1 times tid.  Ca. 5 km.

Motions-holdet
OBS: Ikke noget hold p.t. - er det noget for dig at være tovholder!

Begynder-Holdet er for dig der ikke dyrker motion i forvejen men som har lyst til at komme i gang med at løbe. Løbetræningen starter helt fra bunden, så du skånsomt får bygget din kondition op til at kunne løbe 5 km. Du skal være indstillet på at skulle træne selv 1-2 gange om ugen. Til gengæld vil du hurtigt mærke en positiv forandring for både kondition og velvære.

 
Hygge-holdet
OBS: Ikke noget hold p.t. - er det noget for dig at være tovholder!

Holdet er for dig, som kan løbe 5 km og som gerne vil løbe i et hyggeligt løbefællesskab uden ambitioner om at øge tempo og distance, men måske har lyst til at krydre løbeturene med intervaltræning en gang imellem.

 
Vedlige-holdet
Holdet er for dig, som kan løbe 8 km og som primært løber for at holde dig i form. Holdet løber mellem 8 og 10 km og veksler mellem lange løbeture og intervaltræning.
Træningen tilrettelægges, så både hurtige og mindre hurtige løbere får udbytte af træningen.

 
De Seje Hunde
Holdet for de hurtigste løbere. Hastigheden er 5-5:30 minutter/km og der løbes min. 10 km. Der vekles mellem lange løbeture og intervaltræning.

 
Kontakt Løb
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Jystrup Idrætsanlæg | Skjoldenæsvej 65 | 4174 Jystrup | CVR nr: 29701024 | E-mail: info@jystrupif.dk