Tilmelding

Multihus (Søholmhus)

Projekt Multihus tager udgangspunkt i en tiltrængt opdatering af faciliteterne på og omkring Søholmskolen, Søhesten, Søholmhus, Aktivitetshuset og Børnenes hus Jystrup.

“Borgere rundt om fra hele kommunen benytter områdets faciliteter, i det omfang der er kapacitet til det, men faciliteterne er ikke opdateret siden 1980 – så behovet for opdatering er kritisk”

På grund af projektets omfang er der stiftet en projektgruppe, hvis formål er at varetage alle interessenternes tværgående interesser, samt at drive projektet frem mod realisering.

Projektgruppen

Den nuværende projektgruppe blev etableret i oktober 2021. Gruppen hører administrativt under Jystrup IF og er ligeledes tilknyttet bestyrelsen i Landsbyforeningen for Jystrup & omegn.

Projektgruppen er gået i gang med at opstille modeller til et for-projekt, så gruppen kan komme med mulige løsninger og få genstartet samarbejde med Ringsted Kommune. Borgmester Henrik Hvidsten er bekendt med byens ønske om et multihus. Der er planlagt møde med kommunaldirektøren, medio maj, i Jystrup.

Projektgruppen mødes den 1. mandag hver måned – hvis du ønsker at deltage i arbejdet, er du meget velkommen til at kontakte Louise Frimann på louisefrimann@hotmail.com.

Læs mere her: https://jystrup.dk/multihus/

Kontakt os
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Jystrup Idrætsanlæg | Skjoldenæsvej 65 | 4174 Jystrup | CVR nr: 29701024 | E-mail: info@jystrupif.dk